За мен

За мен фотографията все още e само хоби. Безкрайно много обичам да пътувам и почти винаги, когато съм на път, фотоапаратът е с мен. Обичам да снимам познати, приятели, случайни хора на улицата... След пейзажа и природните снимки портретът е другата ми страст, която се стремя да усъвършенствам. Истинската причина да се захвана с фотографията обаче е астрономията, по-точно астрофотографията. Това е един друг свят, който, надявам се чрез снимките, споделени тук, ще се пренесе и във вашето сърце.

Ако желаете да гледате която и да е от снимките ми не само през екрана, а и на стената вкъщи, в по-голям мащаб, или да направите подарък на близък човек, моля, използвайте формата за контакт, за да се свържете с мен...

Ако искате да прочетете повече за мен и за моята "фотобиография", съм подготвил секция "Блог" за най-любопитните. Там ще откриете и няколко съвета за това как да правите по-добри снимки.

http://thelifemoments.com/blogs

Фотоапаратите, с които са направени снимките в този сайт:
Canon 350D, Canon 30D, Fuji S5 Pro, Nikon D200, Nikon D300, Canon 1000D, Canon 40D, Canon 5D I, Canon 5D Mark II, Nikon D600, Nikon D800, Fujifilm X-Pro1 и набор от различни обективи. За астрофотография: Телескоп SkyWatcher 254/1200 f4.7 и телескоп рефрактор TS 80/480 f6 APO ED Triplet custom Photoline, Canon 1000D и Canon 550D.


За мен: Светлозар Стефанов